Bornova Bayrama Hazır

Bornova Bayrama Hazır

Tüm tedbirler alındı.

Ramazan ayı boyunca çeşitli tedbirler alan Bornova Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle hazırlıklarını tamamladı. Bayram öncesi fırın ve pazar gibi özellikle gıda sektöründe hizmet veren işletmelere yapılan denetimler arttırılırken,  vatandaşların ibadet yerlerinin hijyeni için temizliği için de özel bir çalışma yapıldı. Ayrıca uzun bayram tatili süresince belediyenin ilgili birimleri vatandaşların hizmetinde olacak.

Bornova Belediyesi, vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesini için hazırlıklarını tamamladı. Ramazan Bayramı yaklaşırken, özellikle gıda üzerine çalışan işletmelere  yapılan denetimler yoğunlaştırıldı. Zabıta ekipleri pazar yerlerinde denetimler yaparken, Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri de fırınlara yaptığı denetimleri sıklaştırdı. Ayrıca ibadethanelere yıl boyunca yapılan ve Ramazan ayında arttırılan temizlik çalışmaları da sürüyor.  İlçe sınırları içinde bulunan 106 cami ve 1 Cemevi’nde Bayram temizliği yapıldı. Vatandaşlar bu sayede ibadetlerini hijyenik ortamda yerine getirecek.

Belediye birimleri iş başında

Vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesi için Bornova Belediyesi’nin pek çok birimi de iş başında olacak. Temizlik ekipleri 24 saat hizmet verirken, Fen İşlerinde görevli personeller ve Zabıta personeli de çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlar dilek ve şikayetlerini Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonu arayarak iletebilecek.

 Vatandaşların Ramazan bayramını kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Ramazan Bayramı’nda da her zaman olduğu gibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceğiz. Belediye hizmetlerimiz bayramda da devam edecek. Bornova ‘Bizim Evimiz sloganıyla’ yola çıkmıştık. Bu bayramı Bornovamızda, evimizde birlik içinde kutlayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.