Bornova Becker'in hedefi 3'te 3

Bornova Becker'in hedefi 3'te 3

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni lider tamamlayan, play off maçlarının ardından dörtlü final da grubunun lideri olarak Süper Lig yolunda ilerliyor.

Grubun ilk maçında Kırçiçeği Bodrum’u kendi sahasında 58-44 yenen, ikinci maçta Çankaya Üniversitesi’ni deplasmanda 70-65 mağlup eden Bornova Becker Spor; üçüncü maçında yarın (18 Temmuz Perşembe) ligi ikinci sırada tamamlayan Orman Gençlik’i konuk edecek. Bornova Atatürk Spor Salonu’nda saat 14:00’te başlayacak karşılaşma için kampa giren takım, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Kulüp Başkanı Volkan Kebir, toplam altı maçlık seride dört galibiyet almaları halinde Süper Lig’i garantileyeceklerini belirterek, tüm İzmirliler’i tribünlere davet etti.

Bugüne kadar kendi sahalarında oynadıkları maçlarda İzmirli kadınlardan büyük destek gördüklerini hatırlatan Kebir, “Orman Gençlik, bizim ardımızdan ligi ikinci sırada tamamlayan bir ekip. Ligde onlarla oynadığımız iki maçı da kazanmayı bildik. Final grubunda da galibiyet alarak, rakibimizi Ankara’ya puansız göndermeyi hedefliyoruz. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi ama özellikle de kadınlarımızı tribünlere gelerek kızlarımıza destek olmaya çağırıyoruz.” dedi.

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak finallerde Bornova Becker Spor, Kırçiçeği Bodrum, Çankaya Üniversitesi ve Orman Gençlik takımları mücadele ediyor. Grubun ilk iki takımı, gelecek yıl Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.