Bornova Beckerspor, Süper Lig'de

Bornova Beckerspor, Süper Lig'de

Bornova Beckerspor, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde Bornova Beckerspor, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi. Bu sezon Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Beckerspor, final niteliğinde son maçında Orman Gençlik’i deplasmanda yenmeyi başardı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Beckerspor’un başarısının kadınlar basketbolunun en üst liginde de süreceğine inancının tam olduğunu belirterek, “Yaptığımız tesis yatırımları ile sporda marka kent olma yolunda ilerleyen Bornova’nın adı artık daha çok duyulacak” dedi.

Bu sezon maçlarını Bornova Belediyesi Atatürk Spor Komplesi’nde oynayan Bornova Beckerspor, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde normal sezonu lider olarak tamamlayan Bornova Beckerspor, play-off son maçında OGM Orman Gençlik’i deplasmanda 51-50 yendi. Bu sonucun ardından 6 takımın mücadele ettiği play-off grubunu ilk iki sırada tamamlayan OGM Orman Gençlik ve Bornova Beckerspor, kadınlar basketbolunun en üst ligi olan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sporcusundan taraftarına, antrenöründen yönetimine tüm Bornova Beckerspor camiasını tebrik etti. Bornova Beckerspor’un normal sezon boyunca Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı 19 maçtan da galibiyetle ayrıldığını hatırlatan Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak her zaman ilçemizin adını taşıyan Bornova Beckerspor’un yanındaydık. Bu anlamda sezon başında konulan hedefe ulaşılması bizleri de çok mutlu etti. Kızlarımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyoruz. Bornova Beckerspor’un kadınlar basketbolunun en üst liginde de başarılı olacağına inancım tam. Spor kompleksimizde gelecek sezon daha üst düzey maçlar oynanacak. Yaptığımız tesis yatırımları ile sporda marka kent olma yolunda ilerleyen Bornova’nın adı artık daha çok duyulacak.” diye konuştu.  

Bornova Beckerspor Başkanı Volkan Kebir de büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu: “Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila sayesinde ciddi bir şansa sahip olduk. Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’ni bizlere açması çok önemliydi. Oyuncularımızdan masörüne kadar hepimiz başarıya inandık. Bizim karşımızdaki takımların çok büyük bütçeleri vardı. Biz bunlara karşı mücadele ettik. İzmir’in son 5 yıldır en üst ligde takımı yoktu. Biz kurulduğumuzdan beri Bornovalıyız. Bornova genç bir nufusa sahip. Şimdi ligen en büyk takımları Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş Bornova’ya gelecek. Bundan sonra mücadelemiz en üst ligde kalıcı başarılar olacak. Başta Başkan Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.