Bornova Belediye Başkan Adayı Çayır'dan mevcut başkan ve eski başkanlara ziyaret

Bornova Belediye Başkan Adayı Çayır'dan mevcut başkan ve eski başkanlara ziyaret

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve geçmiş dönemde Bornova Belediye Başkanlığı yapan 6 başkanı ziyaret etti.

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hızla devam ederken, Bornova’ya hizmet etmiş geçmiş dönem Belediye Başkanları’nı da unutmadı. Başkan Adayı Çayır, şu anda görevde olan Mustafa İduğ ve geçmiş dönemlerde Bornova Belediye Başkanlığı yapan Olgun Atila, Aziz Kocaoğlu, Kamil Okyay Sındır, Sırrı Aydoğan, Cengiz Bulut ve Ali Sözer’i ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde geçen görüşmelerin ardından açıklama yapan Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, ‘’Bornova Belediye Başkanlığı görevini üstlenmiş mevcut ve eski başkanlarımızı ziyaret ederek, Bornova’mız hakkında istişare ettik. Bu ziyaretler, Bornova'mızın geleceğini şekillendirme hedefimize bir adım daha yaklaşmamıza vesile olmuştur. Biz, ilçemizin değerli geçmişini geleceğe taşıyarak, daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir Bornova için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

olgun-atila-ziyaret.jpeg

‘’İLÇEMİZİ DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN BURADAYIM’’

Bornova'ya olan derin sevgisini ve ilgisini bir kez daha vurgulayan Çayır, ‘’Hayatımın birçok anısını bu güzel ilçemizde biriktirdim. Bu topraklarda yeşeren her çiçek, her ağaç benim için bir hatıradır. Bu nedenle, Bornova'nın kalkınması, güzelleşmesi ve daha yaşanabilir bir şehir olması benim için sadece bir siyasi görev değil, aynı zamanda duygusal bir sorumluluktur. Bornova'da Belediye Başkanlığı görevini üstlenmeyi arzuluyorum çünkü biliyorum ki bu görev, bir başkanın sadece şehrin fiziksel yapısını değil, aynı zamanda insanların yaşam kalitesini artırma sorumluluğunu da içerir. Bornova'nın sahip olduğu potansiyeli en üst seviyede değerlendirmek ve ilçemizi daha ileri taşımak için buradayım.’’

cengiz-bulut-ziyaret.jpeg

sirri-aydogan-ziyaret.jpeg

ali-sozer-ziyaret.jpeg

kamil-okyay-sindir-ziyaret.jpeg

aziz-kocaoglu-ziyaret.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.