Bornova Belediyesi "Altın Bilezik" ile kadınlara istihdam sağlıyor

Bornova Belediyesi "Altın Bilezik" ile kadınlara istihdam sağlıyor

Bornova Belediyesi, 2019 yılı sonunda hayata geçirdiği vizyon projesi "Altın Bilezik" ile iş arayanlarla işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Medya Ege- Altın Bilezik Projesi'nin hayata geçirilmesinin ardından birçok kurum ve kuruluş ile iş birliği yaparak iş arayan ve iş verenler arasında köprü olan Bornova Belediyesi, pek çok sektöre ara elaman yetiştirmek amacıyla eğitimler de düzenlemeye devam ediyor.

Kadın istihdamına ayrıca önem verilen Altın Bilezik Projesi kapsamında, Union International ile iş birliği yapan Bornova Belediyesi, 100 kadın için istihdam sağlanmasına aracı oldu.

bornova-da-issizlige-care-araniyor-798248-1.jpg

Union International İnsan Kaynakları Yöneticisi konuya ilişkin açıklamasında, "100'e yakın kadın personel istihdamı için Bornova Belediyesi'nden destek aldık ve bu sayede iş görüşmelerinin neticesinde anlaşmamız ve uzlaşmaya varmamı durumunda 100'e yakın kadın personel istihdamını sağlayacağız. Bu bakımdan Bornova Belediyesi'ne katkılarından ve desteklerinden dolayı bizzat genel müdürümüz ve şirketimiz adına teşekkürlerimi sunarım." ifadelerine yer verdi.

brn0261-scaled.jpg

Başkan İduğ, Altın Bilezik Projesi kapsamında gerçekleştirilen iş birliğini kişisel sosyal medya hesabından "İstihdam sorununu çözmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz! Gerçekleştirdiğimiz toplu iş görüşmesinde 100 kadın istihdamı sağladık. Ödüllü projemiz “Altın Bilezik“ bünyesinde istihdam çalışmalarımız devam edecek!" sözleriyle duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.