Bornova Belediyesi araçlarını kendi imkanlarıyla onarıyor

Bornova Belediyesi araçlarını kendi imkanlarıyla onarıyor

Bornova Belediyesi araç bakım ve onarımında tasarruf sağlıyor

Bornova Belediyesi tasarruf  tedbirleri içinde daha önce dışarıdan alınan belediye araçlarının bakım ve onarım hizmetini kendi yapmaya başladı. Bünyesinde bulunan binek araç, iş makinası, kamyon ve  kamyonetler dahil 196 aracın bakımı  Fen İşleri Şantiyesinde bulunan atölye içinde yapılıyor.

Bornova Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında bünyesinde bulunan 196  aracın bakım ve onarımlarını kendi imkanlarıyla yapıyor. Fen İşleri Şantiyesi içinde bulunan atölyede kurulan tamirhane de Bornova Belediyesine kayıtlı kamyon, kamyonet, iş makinaları ve binek araçlara bakılıyor. Atölyede bulunan kanallar, araç kaldırma lifti ve yeni alınan arıza tespit cihazı sayesinde artık tüm araçlara hizmet verilebiliyor. Araçların periyodik bakımlarından, arızalarına, motor yıkamadan lastik değişimine kadar tüm işlemler atölyede yapılıyor. Böylece kısa sürede onarımları yapılan araçlar tekrar hizmet vermeye başlıyor.

Daha önce dışarıdan tamir ve bakım hizmeti aldıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Artık tüm araçları atölyemizde tamir edebiliyoruz.  Yedek parça gerektiği zaman dışarıdan temin ediliyor. Araç kaldırma lifti ve yeni alınan arıza tespit cihazı sayesinde hem zamandandan kazanıyoruz, hem de tasarruf etmiş oluyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.