Bornova Belediyesi, asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor

Bornova Belediyesi, asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor

Bornova Belediyesi’nin ilçedeki yol sorununu ortadan kaldırma hedefiyle Asfalt Üretim Tesisi kurarak başlattığı yol hamlesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yaz aylarında da hız kesmeyen yol çalışmaları kapsamında Haziran ayında Gaziosmanpaşa ve Rafetpaşa Mahallelerinde sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Bornova Belediyesi Temmuz ayında da asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Yollarda yapılan çalışmalar ile Bornovalılara konforlu ulaşım sağlamak istediklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Çamdibi Mahallesinde asfalt serim çalışmalarına başladı. 5241 ve 5332 Sokakta çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalarına ihtiyaç olan mahallelerde de devam edecek.

f06qq9wwwaewntb.jpg

Yollarda yapılan çalışmalar ile Bornovalılara konforlu ulaşım sağlamak istediklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Kurduğumuz Asfalt Üretim Tesisi ile yolları daha uygun maliyet ile yeniliyoruz. Belediyemiz yetki alanındaki yollarda yapılan çalışmada tüm zamanların yol yapma rekorunu kırdık. Serim çalışmalarında ilçe genelinde mahalle mahalle yenilemelerimizi yapıyoruz. Onarım ve yama çalışmalarında ise ihtiyaçlı noktalara müdahale ediyoruz. Bornova’da yol sorunu kalmayacak dedik bunun için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

f06qq9zwcaafcmh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.