Bornova Belediyesi çocuklara çevre bilincini aşıladı

Bornova Belediyesi çocuklara çevre bilincini aşıladı

Bornova Belediyesi tarafından Avrupa Atık Azaltım Haftası kapsamında düzenlenen atölyede, çocuklarda çevre bilincinin arttırılması ve iklim değişikliği farkındalığı oluşturulmasına yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi, dünya genelinde artan ve ciddi tehditleri de beraberinde getiren atık sorunu için yürütülen ve farkındalık çalışmaları arasında yer alan Avrupa Atık Azaltım Haftası kapsamında bir atölye etkinliği düzenledi. Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte, çevre bilincinin arttırılması ve iklim değişikliği farkındalığı oluşturulması amaçlandı. Ayrıca atölyeye katılım sağlayan miniklere, ambalaj atıkları ve atık pillerden dönüştürülmüş malzemeden üretilen kutular hediye edildi.

gabftnfxaaajftj.jpg

Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda, "Bornovalı minikler Avrupa Atık Azaltım Haftası kapsamında, çevre bilincinin arttırılması ve iklim değişikliği farkındalığı oluşturulması amacıyla düzenlenen atölyeye katıldı. Miniklere ambalaj atıkları ve atık pillerden dönüştürülmüş malzemeden üretilen kutular hediye edildi" ifadelerine yer verildi.

gabfuapxuaayjao.jpg

gabfropxkaapxbh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.