Bornova Belediyesi çocuklara dolu dolu ara tatil hazırladı

Bornova Belediyesi çocuklara dolu dolu ara tatil hazırladı

Bornova Belediyesi yarı yıl tatiline giren çocuklar için bir dizi eğitici program hazırladı.

MEDYA EGE – Bornova Belediyesi yarı yıl tatiline giren çocuklar için 23 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında bir dizi eğitici program hazırladı.

Çocukların, tarihe yolculuk edebileceği, geleneksel oyunlarla eğlenebileceği, edebiyat yolculuğuna çıkabileceği atölye ve eğitimlerin yer aldığı programlar 7-14 yaş çocuklara yönelik olacak.

ermvb9mwmaas-ct.jpg

TARİHE YOLCULUK YAPACAKLAR

Program kapsamında 26 Ocak Perşembe arkeolog ve sanat tarihçilerle Yeşilova Höyüğü'nde tarihe yolculuğa çıkacak çocuklar aynı gün akademisyen ve spor eğitmenleri ile geleneksel oyunlarla eğlenerek sağlıklı beslenmeyi öğrenecek.

ÇOCUKLARA NEZAKET EĞİTİMİ VERİLECEK

27 Ocak Cuma saat 12:00’da ise İçimizden Biri: Atatürk konulu söyleşi gerçekleştirilecek. Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı’nın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide kitap dağıtımı ve imza günü de gerçekleştirilecek. Söyleşi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

28 Ocak Cumartesi saat 14:00’da Naldöken Kültür Merkezinde, çocuklar nezaket eğitimi atölyesi gerçekleştirilecek. Eğitmenliğini Esra Balandı’nın yapacağı atölye 7-14 yaş çocuklara yönelik olacak.

fnumcp1xoaaty6o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.