Bornova Belediyesi çocuklara iyi bir ara tatil vaat ediyor

Bornova Belediyesi çocuklara iyi bir ara tatil vaat ediyor

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Çocuk Tiyatrosunun Karlar Ülkesi oyununa ilişkin bir açıklama yaparak, çocuklar için iyi bir ara tatil hazırladıklarını söyledi.

MEDYA EGE - Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından ara tatildeki çocuklarla ilgili bir açıklama yaptı.

mustafa-idug-medyaege-izmir.jpgmustafa-idug-medyaege-izmir-001.jpg

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi Yıldız Kenter Sahnesinde gerçekleşen Karlar Ülkesi oyununa ilişkin çocuklara iyi bir ara tatil sunmak istediklerine dikkat çekti.

f-c45zrxgaa9lss.jpg

Başkan Dr. İduğ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Bornovalı miniklerimiz ara tatili eğlenerek geçiriyor İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nin çocuk tiyatro kursiyerleri, Karlar Ülkesi adlı oyunu çocuklarımız için belediyemiz ev sahipliğinde Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi Yıldız Kenter Sahnesi'nde sergiledi. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tatilini keyifli hale getirmek için çalışıyoruz."

f-c45zvxwaabj2m.jpg

Bornova Belediyesi geçtiğimiz günlerde, Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencileriyle birlikte Yaka Mahallesi’nde bulunan Doğal Tarım Çiftliğinde 50 nar ve 50 ayva olmak üzere toplamda 100 fidanı toprakla buluşturdu.

dsc-9722-1024x702.jpg

Öte yandan, belediye, STK Merkezi’nin Afrodisiası Sevenler Derneği ve Oyun Sanat Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği işbirliği ile Yaratıcı Drama İle Tarihe Yolculuk etkinliğine de imza attı.

ekran-resmi-2023-11-09-10-17-27.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.