Bornova Belediyesi Korosu’na sanatseverlerden büyük ilgi

Bornova Belediyesi Korosu’na sanatseverlerden büyük ilgi

2022 yılın ilk konserini Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesislerinde veren Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'na sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Şef Dr. Mahmut Karagenç yönetimindeki Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, seslendirdiği parçalarla izleyenleri diyardan diyara gezdirdi. Anadolu’nun farklı yörelerinden eserlerin yer aldığı türkü yolculuğu, Karadeniz ve Azerbaycan’a kadar uzandı.

Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesislerinde gerçekleşen ve iki saat süren konserde koristler, solo performanslarıyla da türkü severleri hayran bıraktı. Konser 24 eserin yer aldığı 2 bölüm şeklinde gerçekleşti.

1111111.jpg

Sanata önem veriyoruz

Sanatın ve sanatçısının her zaman yanında olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Bir milletin sanat yeteneği güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür’.

mustafa-idug.jpg

Bizde her alanda daha yaşanabilir bir kent yaratmak için çalışırken, kültür ve sanata da ayrı önem veriyoruz. Tiyatrodan, müziğe, el sanatlarından sinemaya kadar her konuda çalışmalar gerçekleştiriyor ve kurslar düzenliyoruz” dedi.

222222.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.