Bornova Belediyesi, online spor kurslarına devam ediyor

Bornova Belediyesi, online spor kurslarına devam ediyor

Pandemide evlerinde kalan vatandaşları sağlıklı bir yaşam için spora teşvik etmek isten Bornova Belediyesi, online olarak gerçekleştirdiği spor eğitimlerini sürdürüyor.

Belediye bünyesinde çocuk ve kadınlara yönelik olarak düzenlenen ancak koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen spor kursları ‘online’ olarak devam ediyor.

 

Alanında uzman spor eğitmenleri tarafından verilen eğitimler belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınla Bornovalılar ile buluşuyor. Vatandaşlar, belediyenin eğitimleri ile hem moral depoluyor hem de evde spor yapma imkanı buluyor. Kadınlar için pilates, yoga ve aerobik dersleri haftada 4 gün birer saat şeklinde olurken, 3-6 yaş gurubu için verilen hareket eğitimleri haftada 1 gün yarım saat yapılıyor. 

brn-spor-dersleri-(8).jpg

Spora hep destek

Sağlıklı yaşamak için sporun önemine değinen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Spor başta gençlerimiz olmak üzere tüm yaş gruplarının hem fiziksel hem de ruhsal açıdan gelişimi için çok önemli. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde sosyal yaşantılarında kısıtlamalar oldu. Biz de Bornovalıların evlerinde hareketsiz kalmaması, spora ara vermemesi için daha önce bire bir gerçekleştirdiğimiz kurslarımızı online olarak sürdürdük. Bu sayede vatandaşlarımız sporlarına ara vermemiş oldu. Sporun her alanını her zaman desteklemeye devam edeceğiz” dedi. 

brn-spor-dersleri-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.