Bornova Belediyesi spor kurslarına vatandaşlardan büyük ilgi

Bornova Belediyesi spor kurslarına vatandaşlardan büyük ilgi

Bornova Belediyesi’nin 11 branşta açtığı kurslar devam ediyor.

2023 yılında yüzme, voleybol, basketbol, jimnastik, futbol, taekwondo, pilates, fitness, dağcılık, masa tenisi ve temel hareket eğitimi branşlarında faaliyet gösteren kurslar büyük bir başarıya ulaştı. 2022 yılına oranla hızlı bir artış gösteren ve büyük başarıyı ilk altı ayda yakalayan ve 9 ayrı tesiste devam eden spor kursları, özellikle sosyalleşme ihtiyacı doğan ev kadınlarının ve çocukların dikkatini çekti.

mus-sirri-aydogan-kultur-merkezi-spor-salonu4.jpg

MUHAMMET YILDIZ SPOR TESİSLERİ YENİLENDİ

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin sağlığına önem verdiğini, daha sağlıklı bir neslin gelişmesini sağlamanın yolunun da spor olduğunu söyleyerek çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti. Başkan İduğ, “Yeni yapılan spor alanlarının yanında mevcut tesislerimizi de yeniliyoruz. Işıkkent’te bulunan Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’nde yaptığımız yenileme çalışmalarını tamamladık. Bu ay içinde yarı kapasiteli deneme kurslarımız başlayacak. Eylül ayı içinde de Kış dönemi derslerimize geçeceğiz” diyerek bilgi verdi.

mus-4092.jpg

“FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

İlçeye yapılan yatırımlarla Bornova’nın sporda marka kent olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Çocukların hayata kazandırılması ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolu spordan geçiyor. Biz de bu bilinçle çalışarak yatırımlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.