Bornova Belediyesi vatandaşlara istihdam kapısı açmaya devam ediyor

Bornova Belediyesi vatandaşlara istihdam kapısı açmaya devam ediyor

Altın Bilezik Projesi ile iş arayanlara ve meslek sahibi olmak isteyenlere istihdam kapısı açan Bornova Belediyesi, merkezin yaptığı işbirlikleri ve düzenlediği eğitimlerle vatandaşlara iş imkanı sağlıyor.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi 2019 yılı sonunda hayata geçirdiği Altın Bilezik Projesi ile iş arayanlarla işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Altın Bilezik Projesi ile iş arayanlara ve meslek sahibi olmak isteyenlere istihdam kapısı açan Bornova Belediyesi, merkezin yaptığı işbirlikleri ve düzenlediği eğitimlerle vatandaşlara iş imkanı sağlıyor. Çalışabilecek durumda olup niteliklerine uygun iş bulmakta zorlanan vatandaşlara yardım ederken sektörle işbirliği içinde özellikle ara eleman yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen kurslarla da meslek sahibi yapıyor.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından projeye ilişkin yaptığı paylaşımda; "Bornovamızda hayata geçirdiğimiz Altın Bilezik projemiz ile iş arayan vatandaşlarımızı işverenlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Yola çıktığımız ilk günden beri vatandaşlarımızın desteği ile büyüyor, her bir Bornovalı komşumuzun elinden tutuyoruz. Hep birlikte daha iyi ve daha mutlu bir Bornova için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

mustafa-idug.jpg

ALTIN BİLEZİK PROJESİ

Belediye ile irtibata geçen firmalar, işe almak istedikleri personelin şartlarını bildiriyor. Altın Bilezik Projesi ofisi istenilen nitelikleri uygun olan ve iş arayan vatandaşlara telefon, mail, SMS ve sosyal medya üzerinden duyuru yapılarak toplu iş görüşmesine çağırıyor. Görüşmelerde ön bilgilendirme ile işin şartlarının kendilerine uygunluğunu değerlendiren vatandaşlar, daha sonra başvuruda bulunup sözlü mülakata alınıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.