Bornova Belediyesi yangına karşı nöbet tutuyor

Bornova Belediyesi yangına karşı nöbet tutuyor

Bornova Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yangın ihtimaline karşı gün boyu çalışıyor

Türkiye’nin güney ve batı bölgelerini etkisi altına alan yangınlar İzmir’e de sıçradı. Urla ve Karaburun’dan yangın haberlerinin gelmesiyle birlikte Bornova teyakkuza geçti. Geniş bir ormanlık alana ev sahipliği yapan kentin birçok noktasında Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve askerler güvenlik önlemlerini sıkılaştırdı.

1024-1365-1.jpg

Bornova’nın kırsal mahalleleri olan Kavaklıdere, Gökdere, Çiçekliköy, Yakaköy, Beşyol, Eğridere, Karaçam ve Kayadibi ile Homeros Vadisi’ndeki piknik alanlarını gezen ekipler vatandaşları İzmir Valiliği’nin 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan yasak kararı hakkında bilgilendirdi.

1024-1365.jpg

Başkan İduğ’dan Bornovalılara teşekkür

Gün boyu devam eden devriye çalışmalarını değerlendiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornovalıların alınan önlemlere uyarak gerekli hassasiyeti gösterdiğine dikkat çekti. Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınların bir an önce söndürülmesini temenni ettiğini ifade eden Dr. Mustafa İduğ, “Asayiş problemi yok. Zabıtalarımız ve Jandarmalar tüm hafta sonu boyunca aralıksız devriye atmaya devam edecek. Bornova’nın ciğerlerini alevlere teslim etmemek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

1600-738-max.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.