Bornova Belediyesi yeni yıl ruhunu atölyelere taşıyacak

Bornova Belediyesi yeni yıl ruhunu atölyelere taşıyacak

Bornova Belediyesi, yılbaşı temalı kurabiye ve pasta atölyesi düzenleyecek.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi'nin her yaştan Bornovalıya hitap ettiği hobi ve meslek edindirme kurslarında yeni yıl heyecanı yaşanacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamada yılbaşı temalı kurabiye atölyesi düzenleneceği duyuruldu. 13-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek kayıtlar sonunda atölye, 18-19-21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

adsiz378.png

Atölyeler sabah ve öğle olarak Evka 3 Mutfak Atölyesinde gerçekleştirilecek.

Atölyeye başvurular, basvuru.bornova.bel.tr adresinden yapılabilecek.

brn-0211-1024x603.jpg

BORNOVA BELEDİYESİ KURSLARI

Her yaştan insana hitap eden kurslar, Bornovalılar için sosyalleşme alanı sağlayacak. Hobi ve Beceri Edindirme kursları gitar, elektro gitar, kanun, bağlama, vurmalı çalgılar, piyano, keman, çocuk korosu, kadın korosu, TSM Korosu, THM Korosu, zumba, halk oyunları, bale, fotoğrafçılık, satranç, el sanatları, ev tekstili, seramik, çini bezeme ve resim branşları olmak üzere toplam 21 dalda Bornovalılara hizmet veriyor.

gbee3qvwoaentiw.jpeg

Bornova Belediyesi tarafından her yıl 2 dönem halinde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Hobi ve Beceri Edindirme kurslarında 2023-2024 Kış Dönemi 2 Ekim’de başlıyor. Kurslardan yararlanmak isteyen Bornovalılar 18-22 Eylül arasında kayıt yaptırabilecek. Branşlarla ve kayıtla ilgili bilgi almak isteyenler belediyenin web sitesi ‘bornova.bel.tr’ adresinden yararlanabilir.

Her yaştan insana hitap eden kurslar, Bornovalılar için sosyalleşme alanı sağlayacak. Hobi ve Beceri Edindirme kursları gitar, elektro gitar, kanun, bağlama, vurmalı çalgılar, piyano, keman, çocuk korosu, kadın korosu, TSM Korosu, THM Korosu, zumba, halk oyunları, bale, fotoğrafçılık, satranç, el sanatları, ev tekstili, seramik, çini bezeme ve resim branşları olmak üzere toplam 21 dalda açılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.