Bornova Belediyesi yılın ilk asfalt serimini gerçekleştirdi

Bornova Belediyesi yılın ilk asfalt serimini gerçekleştirdi

Bornova Belediyesi'nin ilçe genelinde hız kesmeden sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları kapsamında, yeni yılın ilk sıcak asfalt serimi, Doğanlar Mahallesi 1519 sokakta gerçekleştirildi.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ediyor. Ekipler, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürürken ilçede hummalı bir çalışma gerçekleşiyor. Çalışmalara ara vermeden devam eden Bornova Belediyesi ekipleri, bu kapsamda Doğanlar Mahallesi 1519 sokakta, yeni yılın ilk sıcak asfalt serimini gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin paylaşım yapan Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor, Bornovamızın her bir karışını ilmek ilmek asfaltla buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

gc1rfo8wgaankuk-1.jpg

72 KİLOMETRE YOL YENİLENDİ

İlçedeki yol sorununu ortadan kaldırma hedefiyle Asfalt Üretim Tesisi kurarak başlattığı büyük yol hamlesinde çalışmalarına devam eden Bornova Belediyesi tarafından 2022 yılında 41 bin ton üretim ile yollarda yenileme çalışmaları yapılırken 2023 yılı içinde 60 bin ton asfalt üretimi yapıldı. 2 yıl içinde üretilen 101 bin ton asfalt ile serim ve yamalarla 72 kilometre yol yenilendi.

gc1rf3cxcaaxrlr-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.