Bornova’da kış öncesi yol yenileneme çalışmaları hızlandı

Bornova’da kış öncesi yol yenileneme çalışmaları hızlandı

Bornova Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçe genelinde yaptığı yol yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova’nın her köşesinde büyük bir hızla yol çalışması yapıyoruz. Elbette talep çok ama ihtiyaç analizi doğrultusunda uzun yıllardır sorun yaşanan yollara öncelik verdik. Şu ana kadar 21 bin 500 ton asfalt döktük” açıklamasını yaptı.

dsc-5859.jpg

Bornova Belediyesi’nin ilçedeki yol sorunun tamamen ortadan kaldırmak amacıyla kurduğu Asfalt Üretim Tesisi ile hızlanan yol yapım çalışmaları Bornovalılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Şehit Mustafa Caddesi’nde Başkan İduğ ile bir araya gelen mahalle sakinleri ve esnaflar “Yollarımız bozuktu, sürekli olarak sorun yaşıyorduk. Şimdi çok güzel, dümdüz bir yola sahip olduk, elinize sağlık” diyerek İduğ’a teşekkür etti.

dsc-9727.jpg

KALICI İŞLER YAPIYORUZ

Asfalt üretim tesisi ve beton santrali ile ilçedeki bozuk olan yolları yenilediklerini belirten İduğ, “Bornova’nın ulaşım konforunu ve kalitesini arttırmak istiyoruz. Kalıcı ve sürdürülebilir işler yapıyoruz. Şu an Meriç, Atatürk ve İnönü Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Ardından ekiplerimiz Çamdibi bölgesine, Altındağ ve Yeşilova’ya geçecekler” dedi.

dsc-9721.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.