Bornova Belediyesi yolları yenileniyor

Bornova Belediyesi yolları yenileniyor

Bornova Belediyesi’nin ilçedeki yolları yenilemek için başlattığı çalışmalar sürüyor.

Yaz mevsimiyle birlikte başlayan çalışmalar kapsamında yıpranan yollar yenilenirken, daha kısa sokakların yenilenmesi için çalışmalar da devam ediyor. Bornova Belediyesi, çalışmalar kapsamında toplam 40 bin ton asfalt kullanılacak.

Bornova Belediyesi’nin yaz mevsimiyle birlikte başlattığı çalışmalar kapsamında yıpranan yollar tamamen asfaltlanırken, ihtiyaç duyulan noktalarda yama çalışmaları da sürdürülüyor. Asfalt serme çalışmalarını Aralık ayına kadar sürdürecek olan Bornova Belediyesi, son 10 gün içinde 9 mahallenin 34 sokağında asfalt çalışması yaptı. Önümüzdeki günlerde yama çalışmalarına ağırlık verilerek kış mevsimi öncesinde çalışmalar tamamlanacak.

 Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Asfalt serme çalışmaları için uygun olan yaz mevsiminin başında ilçemizde geniş kapsamlı bir yol yenileme çalışması başlattık. Bir yandan bozulan ve yıpranan yolları asfalt ile yenilerken bir yandan da yamalar yaparak aksaklıkları giderdik. Daha konforlu bir ulaşım ağı oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin de Bornova’da önemli yol yenileme çalışmaları oldu ” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.