Bornova Belediyesi'nde o uygulama kaldırıldı!

Bornova Belediyesi'nde o uygulama kaldırıldı!

Bornova Belediyesi’nde çalışanlar için yüz tanıma sistemi uygulaması kaldırıldı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, güven esaslı çalışma dönemini yüz okuma sistemini kaldırarak başlattı. “Biz güven odaklı çalışıyoruz” diyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “İş ortaklarımızın, çalışanlarımızın, işe düzenli olarak gelip gideceklerini biliyoruz. Bu yüz tanıma sisteminin rahatsızlık verdiğini gördüm ve insana güven odaklı çalıştığımızdan dolayı, sistemin kalkmasını uygun gördüm. Ben çalışanlarımıza güveniyorum. Onların çalışma saatleri içinde zaten burada olacakları kesin. Verimliliği esas aldığımız için böyle bir çalışmayı uygun görüyorum” diye konuştu.

sly_0520.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un ilk yayınladığı kurum içi genelge çalışanlarla ilgili oldu. Mazbatasını aldıktan sonra ilk mesai gününe Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi ve DİSK ziyaretiyle başlayan Başkan İduğ, çalışanlara güveni esas alan, yüz okuma sistemini kaldırma kararını 9 Nisan 2019’dan itibaren uygulamaya koydu. Başkan İduğ, “Yüz Tanıma Tabanlı Personel Devam Kontrol Sistemi”ni kaldıran kurum içi genelgede karşılıklı güven, uyum ve iş barışına vurgu yaptı.

_brn3959.jpg

Başkan İduğ genelgede “Bornova’da yaşayan yurttaşlara hak ettikleri hizmeti sunma noktasında bilgi ve tecrübesine büyük önem verdiğim, hassasiyetine sonsuz inandığım ve güvendiğim tüm değerli çalışma arkadaşlarım ile karşılıklı güven ve uyum içerisinde, iş barışının öneminin bilincinde, halen rutin halde devam eden 08.30-17.30 olarak uygulanan mesai saatlerine riayet ederek çalışacağımıza inandığımdan “Yüz Tanıma Tabanlı Personel Devam Kontrol Sistemi” 9 Nisan 2019 tarihinden itibaren kaldırılmıştır” ifadelerini kullandı.

sly_0310-001.jpg

Verimlilik esas

“Biz güven odaklı çalışıyoruz” diyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “İş ortaklarımız olarak gördüğümüz çalışanlarımızın, işe düzenli olarak gelip gideceklerini biliyoruz. Bu yüz tanıma sisteminin rahatsızlık verdiğini gördüm ve insana güven odaklı çalıştığımızdan dolayı, sistemin kalkmasını uygun gördüm. Ben çalışanlarımıza güveniyorum. Onların çalışma saatleri içinde zaten burada olacakları kesin. Verimliliği esas aldığımız için, böyle bir çalışmayı uygun görüyorum” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.