Bornova Belediyesi’nden Altın Bilezik Projesiyle gençlere meslek eğitimi

Bornova Belediyesi’nden Altın Bilezik Projesiyle gençlere meslek eğitimi

2019 yılı sonunda hayata geçirilen Altın Bilezik Projesi ile bir ilke daha imza atmaya hazırlanan Bornova Belediyesi, gençlere MEB Lise Diplomalı Meslek Eğitimi verecek.

Medya Ege- Bornova Belediyesi, ödüllü projesi Altın Bilezik'e yeni bir kategori ekliyor. Gençlere Altın Bilezik projesi ile 14 yaşını dolduran ve19 yaşından gün almamış ortaokul mezunu gençlere meslek eğitimi verilecek. 4 yıl sürecek eğitimin ardından gençler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Lise Diplomasına da sahip olacaklar.

mus-4589.jpg

Bornova Belediyesi ve Terbay Makina Endüstri ve Ticaret A.Ş. iş birliğinde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında gençler, 4 gün uygulama ve 1 gün teorik olmak üzere haftada 5 gün ders görerek Kaynakçılık - Metal İşleri, CNC - Bilgisayarlı Makina İmalatı öğrenecek.

fd6gwk5wuaousoi-001.jpg

Müjdeyi, "Gençleri Meslek Sahibi yapıyoruz!" sözleriyle duyuran Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, açıklamasında "Ödüllü Projemiz Altın Bilezik ile 14-19 yaşındaki gençlerimize eğitim veriliyor, eğitim sürecinde (4yıl) maaş ve tüm sosyal hakları ödeniyor. Gençlerimiz sektörün önemli “ustaları” olacak, ülkemizin ara eleman ihtiyacına katkı sunacaklar." ifadelerine yer verdi.

mustafa-idug.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.