Bornova Belediyesi'nden Bornova tarihine yolculuk ettirecek uygulama

Bornova Belediyesi'nden Bornova tarihine yolculuk ettirecek uygulama

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova gezi rehberini tanıtarak "Hep birlikte Bornovamızı keşfedelim, tarihe tanıklık edelim!" dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, Bornova gezi rehberi hakkında açıklama yaptı.

Farklı kültürlerin doğduğu ve yaşadığı, sayısız uygarlığın beşiği, İlyada ve Odysseia destanlarının yazarı dünyaca ünlü ozan Homeros’un da yaşadığına inanılan Bornova’nın tarihinde keyifli bir yolculuğa çıkarak rehbere ilişkin “Hep birlikte Bornovamızı keşfedelim, tarihe tanıklık edelim! Saklı güzellikleri, müzeleri, tarihi köşkleri ve keşfedilmeyi bekleyen noktaları ile güzel ilçemiz için hazırlamış olduğumuz gezi rehberimiz hazır. Bornovamızı köklü geçmişine, tarihi ve doğal güzelliklerine sahip çıkarak büyütmek ve yaşanabilir bir kent olarak çocuklarımıza miras bırakmak en büyük hedefimiz” dedi.

Bornova Rehberi ile kentin çeşitli noktalarında zamana meydan okuyan tarihi yapılara artık tek tıkla ulaşılabiliyor. 36 köşk, kent içinde görülebilecek meydan, park, cami ve çarşı gibi 14 nokta, 7 müze, kahvaltı yapılabilecek 3 köy, 1 ziyaretçi merkezi ve 1 doğa gezinti alanı olmak üzere 62 yerin konumu ile birlikte iç ve dış mekan fotoğraflarına ulaşmak mümkün. Bilgisayarın yanı sıra cep telefonu ve tabletten de rahatlıkla kullanılan rehber, kullanıcı memnuniyetinin sağlanmasını temel alan tasarım ilkelerine bağlı kalınarak hazırlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.