Bornova Belediyesi'nden her mahalleye eşit hizmet

Bornova Belediyesi'nden her mahalleye eşit hizmet

Bornova’da “Yerinden Yönetim” anlayışı çerçevesinde sorunlara mahalleli ile birlikte çözüm uygulaması devam ediyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yunus Emre Mahallesi ve Ümit Mahallesi ile alan çalışmalarını sürdürdü. Mahalle Muhtarlarını ziyaret eden Atila vatandaşların istek ve önerilerini de dinledi. 

Bornova’da proje ve hizmetler mahallelerde vatandaşlarla birlikte belirleniyor. Göreve geldiği günden bu yana mahallelerdeki sorunları yerinde tespit eden, vatandaşların istek ve şikayetlerini birebir mahallelerinde dinleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, alan çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. 

Bu kapsamda Başkan Atila, Yunus Emre ve Ümit Mahallelerinde de vatandaşlarla buluştu. Önce muhtarları ziyaret eden Atila, proje ve hizmetleri değerlendirdi. Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onlardan gelen öneri ve istekleri de dinledi. 

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selahattin Özdemir ve Ümit Mahallesi Muhratı Ayhan Polat ile sokakları dolaşan Başkan Olgun Atila, mahallelere yapılan yatırımları inceleyerek kavehane ve kafelerde vatandaşlarla buluştu. Başkan Atila, “İlçemizde bulunan 45 mahalleye eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Alan çalışmaları ile onları dinliyor ve istekleri doğrultusunda projeler üretmeye çalışıyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.