Bornova Belediyesi'nden herkes için spor tesisi

Bornova Belediyesi'nden herkes için spor tesisi

Başka Olgun Atila, kente kazandırdıkları dev spor tesisleri ve amatör maçların da oynanabileceği semt sahalarının yanısıra ilçenin dört bir yanında parklardaki halı saha ve basketbol sahalarını yenilediklerini ve yenilerini yaptıklarını belirtti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, spor yapmanın önemine dikkat çekti. Yediden yetmişe tüm Bornovalılara spor yapmaları tavsiyende bulunan Başkan Atila, “Yeşil Bornova’da spor tesislerine yaptığımız yatırımlarla daha sağlıklı nesiller oluşmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Büyükpark’ta Altay, Göztepe, Altınordu ve Bornova Belediyespor’un alt yapı sporcularının da kullandığı yenilenen halı sahada minik sporcularla buluştu. Altaylı minikler kendilerine sunduğu imkanlar nedeniyle Başkan Olgun Atila’ya çiçek vererek teşekkür etti.

 Minik sporcularla futbol oynayan Başkan Atila, kente kazandırdıkları dev spor yatırımları ve amatör maçların da oynanabileceği semt sahalarının yanısıra ilçenin dört bir yanında parklardaki halı saha ve basketbol sahalarını yenilediklerini ve yenilerini yaptıklarını belirterek, spor yapmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Olgun Atila,“Büyükpark’taki sahamızı yeniledik. Buradan özellikle küçük yaştaki sporcularımız öncelikli olmak üzere tüm Bornovalılar faydalanıyor. Ancak sadece burası değil, bu şekilde 11 sahamızı daha yeniledik. Sadece futbol sahalarını değil, parklarımızdaki basketbol sahalarının da bakımlarını gerçekleştirdik. Yeni sahalar yaptık. Yediden yetmişyediye tüm vatandaşlarımızın spor yapmasını istiyoruz. Yeşil Bornova’da spor tesislerine yaptığımız yatırımlarla daha sağlıklı nesiller oluşmasını sağlıyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan Bornova Belediyesi’nin;  Yeşilçam Köyü 5. Sanayi Sitesi, 3. Sanayi Sitesi, Çamdibi Hamdi Akbıyık Parkı, Altındağ Rekreasyon Alanı ve Yaka mahallesinde de saha yapım çalışmaları devam ediyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.