Bornova Belediyesi’nden “Hoş Geldin Bebek” projesi

Bornova Belediyesi’nden “Hoş Geldin Bebek” projesi

Bornova Belediyesi'nin Ailemize Hoş Geldin Bebek” projesinde ailelerin yüzü gülüyor.

Ailemize Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında yapılan çalışmada 550 aile ziyaret edilerek bebeklere yönelik şampuan, bebek yağı, tırnak makası, biberon, alt değiştirme bezi, bebek bezi ve ıslak mendilden oluşan hediyeleri dağıtıldı. 0-6 aylık bebekleri olan ve ‘Ailemize Hoş Geldin Bebek’ uygulamasından yararlanmak isteyen aileler, 999 1919 numaralı İletişim Merkezi’ni arayarak bu projeden yararlanabilir.

Belediyeden minik Aden’e hediye

Belediye çalışanları, Atatürk Mahallesinde bulunan Tabazik ailesi ve minik Aden, mahalle muhtarı Pakize Namdar ile birlikte ziyaret edilerek Ramazan ve Merve Tabazik ile 9 yaşındaki oğulları Emir’e mutluluklar diledi.

Başkan İduğ’a teşekkür

Proje ile ilgili Ramazan Tabazik, “Her zaman olduğu gibi bebeğimizin doğduğu bu mutlu günümüzde yanımızda olan Başkanımız Mustafa İduğ’a teşekkür ederiz” diyerek Başkan İduğ’un her zaman Bornovalıların yanında olduğunu hatırlattı.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise proje ile ilgili “Her yeni doğan bebek yarına bir umut, geleceği aydınlatacak yeni bir ışıktır. Ailelerimizin bu güzel günlerinde yanlarında olmak bizim için de ayrıcalık. Tüm bebeklerin mutlu büyüdüğü bir dünya diliyorum” şeklinde konuştu.

10aaa-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.