Bornova Belediyesi'nden vatandaşlara Zafer Bayramı daveti

Bornova Belediyesi'nden vatandaşlara Zafer Bayramı daveti

30 Ağustos Zafer Bayramı, Bornova’da coşkuyla kutlanacak.

MEDYA EGE - 30 Ağustos Zafer Bayramı, Bornova’da coşkuyla kutlanacak. Bornovalılar, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 101. Yıldönümü coşkusunu, Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun konseri ve kortej geçişinde yaşayacak.

dsc-1829.jpg

29 Ağustos Salı günü yapılacak olan etkinliklerde Bornova -Bayraklı sınırındaki Haşim İşcan Caddesi ile Mustafa Kemal Caddesi kavşağında saat 20.00’da başlayacak olan Fener alayı ve kortej geçişi, Bornova Büyükpark içinde son bulacak. Geçiş güzergahının Ayyıldızlı bayrağımızın renklerine boyanacağı törende Bornovalılar, Bornova Belediyesi'nin dağıttığı bayraklarla Bornova Belediye Bandosu’nun çalacağı zafer şarkıları ve marşlarını hep bir ağızdan söyleyecek.

Bornova Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Geçişin ardından Bornova’nın tarihi alanlarından olan Büyükpark’ta Türk Halk Müziği şöleni yaşanacak. Saat 20:30'da Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şef Salih Sütoğlu yönetiminde sahneye çıkarken, Gülşen Kutlu’da konuk sanatçı olarak müzikseverlerle buluşacak. Resmi törenler ise 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. Kurtuluş Savaşı'nın ve Türk Tarihi'nin en önemli zaferlerinden biri olan Büyük Taarruz 'un 101. yıldönümünü coşkuyla kutlamanın zamanı geldi! 30 Ağustos Zafer Bayramı, Bornova'da büyük bir heyecan ve gurur ile kutlanacak. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerine yer verildi.

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.