Bornova Belediyesi’nden Yaşlılar Haftası hediyesi

Bornova Belediyesi’nden Yaşlılar Haftası hediyesi

Bornova’nın Çınarlarına özel gezi

Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri, Bornova Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği gezide keyifli bir gün geçirdi. Tarihi Asansör ve Dario Moreno Sokağı’nı gezen yaşlılar, dopdolu geçen günde gönüllerince eğlendi. Bornova Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden huzurevi sakinleri Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. 
 
Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri, Bornova Belediyesi’nin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği gezide keyifli bir gün geçirdi. Bornova Belediyesi’ne ait araçla huzurevinden alınan yaşlılar, Konak-Karataş’taki Tarihi Asansör’e götürüldü.
 
Bornova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Huzurevi çalışanlarının eşlik ettiği yaşlılar, önce tarihi asansörün bulunduğu, ünlü Müzisyen Dario Moreno’nun adını taşıyan sokağı gezdi. Tarihi yapı önünde hep birlikte günün anısına fotoğraf çektiren huzurevi sakinleri daha sonra asansöre binerek kafeteryaların da bulunduğu seyir terasına çıktı. Burada da bol bol fotoğraf hatıra çektiren yaşlılar, Bornova Belediyesi’nin kendilerine özel olarak hazırlattığı ikramları yiyip, muhteşem körfez manzarası eşliğinde çaylarını yudumladı.
 
Sıradışı bir gün geçiren Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri, aynı zamanda gençlere taş çıkartırcasına eğlendi. 70’lik delikanlılar şarkılar söylerken, onlara arkadaşları eşlik etti. Haraketli parçalarda hep birlikte dans edildi. Dopdolu bir gün geçirdiklerini belirten huzurevi sakinleri her zaman kendilerinin yanında olan Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.