Bornova Belediyesi’nin Yaz Dönemi Spor Okulları Başlıyor

Bornova Belediyesi’nin Yaz Dönemi Spor Okulları Başlıyor

Bornova Belediyesi’nin pek çok branşta ve yaş grubunda verdiği spor kurslarında yaz dönemine geçiliyor.

2184937d-af0e-486f-931f-3f80df1eee69Her yıl yaz ve kış olmak üzere yıl boyunca 2 dönem halinde açılan ve uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılmak için son başvuru tarihi 10 Haziran olarak belirlendi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila 20 Haziran’da başlayacak olan kurslara Bornovalı tüm çocukları ve kadınları katılmaya çağırdı.

Bornova Belediyesi’nin yıl boyunca devam eden kursları yaz döneminde de devam ediyor. Haziran ayında okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi kursları başlayacak. Yaz dönemi için 9 branşta ve farklı yaş grubundaki çocuklar ve kadınlar için açılacak olan kursların kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Haziran olarak belirlenen kurslarda Futbol, Basketbol, Yüzme, Voleybol, Hentbol, Cimnastik, Taekwando, Hareket Eğitimi ve Aerobik-Pilates branşları yer alacak.

20 Haziran tarihinde başlayacak olan yaz kurslarına katılmak isteyenler başvurularını yüzme kursu için Bornova Belediyesi Muhammet Yıldız Işıkkent Spor Tesisleri’nden yaparken, diğer branşlar için Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Kayıt Ofisi (Bornova Şehir Stadı altı) ve Atatürk Spor Kompleksi’nden gerçekleştirebilecek.

Tüm Bornovalıları spor yapmaya davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Yaz tatiline girecek öğrencilerimiz için en yararlı aktivite spor olacaktır. 4 yaştan başlayan kurslarımızda kadınlarımız için Aerobik-Pilates branşıda bulunuyor” diyerek bilgi verdi.

Bornova Belediyesi’ne ait spor tesislerinde uzman eğitmelerden tarafından verilecek  9 branştaki kurslar ve yaş grupları şöyle;

Futbol:  7-15 yaş arası

Basketbol: 7-15 yaş arası

Yüzme: 6-15 yaş arası

Voleybol :  7-15 yaş arası

Hentbol: 7-15 yaş arası

Cimnastik: 5-8 yaş arası

Taekwando:  7-15 yaş arası

Hareket Eğitimi: 4-6 yaş arası

Aerobik-plates: Yetişkin bayanlar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.