Bornova Belediyesi’nin Yaz Spor Kurslarına yoğun ilgi

Bornova Belediyesi’nin Yaz Spor Kurslarına yoğun ilgi

Çocuklar hem eğleniyor, hem de becerilerini geliştiriyor

Bornova Belediyesi’nin çocukların özellikle öğrencilerin uzun yaz tatilini değerlendirmeleri amacıyla açtığı spor kursları yoğun ilgi görüyor. Yaz dönemi için  9 farklı dalda açılan kurslarda yüzme, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, cimnastik, tekvando, hareket eğitimi ve aerobik-pilates dallarında hizmet veriliyor.Haziran ayında başlayan kurslar Eylül ayına kadar devam edecek.

Bornova Belediyesi’nin uzman eğitmenler eşliğinde verdiği spor kursları yaz döneminde de yoğun ilgi görüyor. Kurslara katılan çocuklar, yaz tatilinde hem yararlı bir aktivite yapıyor, hem keyifli vakit geçiriyor hem de yeteneklerini geliştiriliyor.  9 farklı branşta hizmet verilen spor kursları yaz dönemi boyunca devam edecek.

Veliler teşekkür etti

Kurslara katılan çocuklar da aileleri de verilen kurslardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarının Bornova Belediye’sinin açtığı spor kursları sayesinde yaz tatilinde  kaliteli vakit geçirdiğini dile getiren veliler Bornova Belediyesi’ne verilen hizmet için teşekkür etti.

Yüzme, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, cimnastik, tekvando, hareket eğitimi ve aerobik-pilates dallarında verilen kurslar 12 Haziran’da başladı. Eylül ayına kadar devam edecek olan yaz spor kurslarıyla ilgili bilgi almak isteyenler Bornova Belediyesi’nin 999 29 29 nolu telefonundan yüzme için dahili 3113’ü diğer branşlar için ise dahili 1826 ve 1828’i arayabilir.

Herkesi bekliyoruz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila sporun insan hayatındaki en yararlı aktivitelerden olduğunu hatırlatarak, “Herkesi yaz spor okullarımıza bekliyoruz. Bornova’da spor yapmayan kimsenin kalmaması hedefimiz. Bu anlamda pek çok dalda kurslarımız var. İstek olması halinde başka alanlarda da kurslar açabiliriz. Spor kurslarımız yaz-kış, tüm yıl boyunca devam ediyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.