Bornova Belediyespor’da öncelikli hedef play-off

Bornova Belediyespor’da öncelikli hedef play-off

Basketbol 2. Ligi’nde mücedele eden yeşil-beyazılar ilk yarıyı 3. sırada tamamladı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde genç kadrosuyla mücedele eden Bornova Belediyespor, sezonun ilk yarısını 3. sırada tamamladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da play-offları hedefleyen Yeşil-Beyazlı ekip, ilk yarının son maçında Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırladığı Haliliye Belediyespor’u farklı skorla geçti.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor, 11 takımın mücadele ettiği (A) Grubu’nun ilk yarısını üçüncü sırada tamamladı. 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da play-offlara kalmayı hedefleyen Yeşil-Beyazlı ekip, ilk yarının son maçında Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırladığı Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyespor’u 86-57’lik farklı skorla yendi.

Çoğunluğunu alt yapıdan yetişen gençlerin oluşturduğu yeşil-beyazlı ekip, oynadığı 10 maçta 8 galibiyet elde etti, iki yenildi aldı. Sadece puan sıralamasında üzerinde yer alan ve kendisinden daha büyük bütçelerle mücadelesini sürdüren Merkez Efendi Belediyesi Denizli Basket ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent takımlarına kaybetti. 

Attığı 800 sayı ile lider Merkez Efendi Belediyesi Denizli Basket’in ardından ligin en skoker takımı olan Bornova Belediyespor, yediği 622 sayıyla da yine potasında en az sayı gören ikinci takım olarak dikkat çekti. Mustafa Erdoğan maç başına 13.7 sayı ortalaması ile takımının en skorer ismi oldu. Aynı oyuncu ribaunt ortalamasında da 6.9 ile yine ilk sırada yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.