Bornova daha temiz kent için pedal çevriliyor

Bornova daha temiz kent için pedal çevriliyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Çarşamba Akşamı Bisikletçileri’nin düzenlediği Bornova Turuna eşlik etti.

Bisiklet tutkunları ile birlikte pedal çeviren Başkan Atila, bisiklet kullanımının daha temiz ve yaşanabilir bir kent için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Çarşamba Akşamı Bisikletçileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katılımıyla Bornova turu düzenledi. 100’e yakın bisikletçinin katıldığı tur Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndan başladı. Mustafa Kemal Caddesi üzerinden Küçükpark’a ulaşan bisikletçiler oradan da Büyükpark’a geldi. 


Başkan Olgun Atila, Bornova Belediyesi’nin ikramlarıyla yorgunluklarını atan bisikletçilere teşekkür etti. Daha temiz ve yaşanabilir bir kent için ulaşımda bisikletlerin kullanılmasının önemine değinen Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde bisiklet kullanımını özendirmek için çalışmalar yapıyor, bu tarz etkinliklere katılıyoruz” diye konuştu.

İzmir, Bornovalıların da büyük desteği ile kentlilerin “bisikletle yaptığı kilometrelerin” yarıştığı ve en çok pedal çeviren kentin kazandığı Avrupa Bisiklet Yarışması’nda bu yıl birinci olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.