Bornova Erzurumlular Derneği Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Bornova Erzurumlular Derneği Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Bornova Erzurum kültür ve dayanışma derneği 6. Olağan kongresi yapıldı.

Bornova Altındağ Atatürk kültür merkezi sivil toplum kuruluşları yerleşkesinde yapılan 6.Olağan kongrede Ege Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu, Federasyon Onursal Genel Başkanı Muzaffer Okumuş, dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, il başkanları, belediye meclis üyeleri, birçok ilin federasyon ve dernek başkanları ve Bornova Erzurumlular dernek yönetimi katıldı.

img-20221224-wa0012.jpg

Başkan Edip Söğütlü yaptığı açıklamada; “Bu dönem Bornova’daki Erzurumlular Edip Söğütlü'yü seçti, Eski yönetime katkılarından dolayı teşekkür etti, Yeni yönetimimize ve yeni katılan üyelere hoş geldiniz diyorum. Bundan sonra derneğimizin daha aktif çalışması için elimizi taşın altına koyacağız, Derneğimiz adına birçok projeleri hayırlısı ile hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda, 3 ayda bir kez olmak üzere eğitim seminerleri verilmesi, kadınlara yönelik halk eğitim destekli evde çocuk bakım kursların düzenlenmesi, kadınlara yönelik aerobik, yoga ve doğa yürüyüşlerinin gerçekleşmesi, gençlere yönelik halk oyunlarının düzenlenmesi, kadınlara yönelik el becerileri kursları düzenlenmesi, kültür etkinlikleri düzenlenmesi, öğrencilere burs sağlanması, dar gelirli ailelere maddi destek sağlanması, erzak yardımlarının yapılması, toplu sünnet şöleni düzenlemesi gibi faaliyetleri planlıyoruz ”diye konuştu.

img-20221224-wa0006.jpg

Yeni seçilen yönetimde yer alan isimler; Başkan Edip Söğütlü, Başkan vekili Taner Kılıç, Başkan vekili Ferman şahin, Başkan yardımcıları Av. Ensar Sağır, Zemingül Arslan, İhsan Koştu, Osman Bulur, Ayfer Karaman, Mine Akkuş, Ümit Ardahan, Fehmi Yılmaz, Muharrem Kasımoğlu, Hüsamettin Dağcı, Güven Emsen, Genel sekreter Bülent Özmen, Genel sekreter yardımcısı Ümit Ardahan, Kadın Kolları başkanı Hatice Çam, Gençlik kolları başkanı Yunus Emre Koç.

İstişare Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Mehmet Atiş, Sinan Gültekin, Abit Eser, İkram Aydemir, Dr.Metin Yaşar, Tacettin Bulut, Haşim Işık, Bilal Kırkpınar, Savaş Karadüz, Yunus Diler, Resul Tekin ve Sait Kacır yönetime seçildi.

Yedek liste; Eşref Ertaş, Mahmut akmaz, Ömer Aslan Yavuz Algan, Levent Koç, Fahri Çakır, Murat Kömürcü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.