Bornova fotoğrafları İnstagram'da yarışacak

Bornova fotoğrafları İnstagram'da yarışacak

Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliği ile ilki 2016 yılında düzenlenen Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması’nın üçüncüsü düzenleniyor...

Bornova ve Bornova’da Yaşam’ın anlatılacağı karelerin yer alacağı yarışmaya başvurular; 15 Şubat – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında www.instagram.com adresinden yapılabilecek.


Bornova Belediyesi’nin Yaşar Üniversitesi ile birlikte 3. sünü düzenleyeceği Bornova Instagram Fotoğraf Yarışması için başvurular, 15 Şubat’ta başlıyor. İlki 2016 yılında gerçekleşen yarışmada fotoğrafseverler, Bornova’yı  ve Bornova’daki yaşamı nasıl algıladıklarını fotoğraf aracılığı ile ifade edecek. Yaratıcı düşünceyi geliştirerek fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma, 15 yaşını dolduran herkese açık.
 

Dereceye giren fotoğraflar sergilenecek
 

Yarışmaya katılım için, @yasaruniv ve @bornovabld Instagram hesaplarının takip edilmesi ve #yasaruniversitesi #bornovabizimevimiz hashtag’lerinin yazılması gerekiyor. Katılımcılar sadece kendi çektikleri fotoğrafları yarışmaya katılabilecek. Jüri üyelerinin yapacağı değerlendirme sonunda sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde sergilenecek.


Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafseverler www.bornova.bel.tr ile www.yasar.edu.tr internet adreslerinden yarışma koşulları hakkında detaylı bilgi alabilecek.

Ödüller


Birincilik Ödülü    : Fujifilm X-T2 + 16-50mm Kit


İkincilik Ödülü     : DJI Spark Drone


Üçüncülük Ödülü : Gopro Hero Session Aksiyon Kamera


Mansiyon Ödülü   : Fujifilm Instax Neo 90

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.