Bornova Kitap Günlerinde söyleşiler devam ediyor

Bornova Kitap Günlerinde söyleşiler devam ediyor

Bornova Belediyesi'nin düzenlediği bOrnova Kitap Günleri devam ediyor.

MEDYA EGE- Bornova Kitap Günleri katılımcı yazarlar ve etkinliklerle devam ediyor. Kitap Günleri kapsamında İzmirlileri edebiyatçılarla buluşan belediye, 9 Ekim'de birçok söyleşiye de ev sahipliği yapacak.

7'den 77'ye her yaşa hitap eden söyleşiler Sahne Odysseia'da yapılacak. Bu kapsamda, Türkiye'de Kadın Olmak başlıklı panelde, Sevhan Bolkal, Perihan Pancaroğlu ve Meral Kutluğ konuşmacı olarak yer alacak. Söyleşi, saat 12:00'de başlayacak.

brn1395-scaled.jpg

ÇOCUK YAZAR KONUK OLACAK

Saat 13:00'te başlayacak Çocuklara Okumayı Sevdirmek İçin Ebeveynler Ne Yapmalı? isimli söyleşide ise çocuk yazarı Dilge Güney konuk olacak. İzmir Yazarlar Kooperatifinden Serkan Esen'in konuk olacağı Bir Sevgi İnsanı Mustafa Kemal Atatürk başlıklı söyleşi ise saat 14:00'te gerçekleştirilecek.
Son olarak Şafak Pala!nın eğitmenliğinde Yaratıcı Yazarlık söyleşisi gerçekleştirilecek. Söyleşi saat 16:00'da başlayacak.

MİNE KIRIKKANAT KONUŞACAK

Günün son söyleşisinde ise ünlü yazar Mine Kırıkkanat saat 19:00'da İzmirlilerle buluşacak.
Öte yandan saat 17:00 ile 19:00 arasında Atilla Köprülüoğlu, İbrahim Aktaş, Okan Yüksel, Buket Ilıkdoğan ve Yıldız Aktaş şiir dinletisinde konu olarak yer alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.