Bornova sokaklarına 40 bin ton asfalt dökülecek

Bornova sokaklarına 40 bin ton asfalt dökülecek

Bornova'da yol hamlesi

Bornova Belediyesi, yaz boyunca devam edeceği asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Eylül Ayı'na kadar tamamlanacak çalışmalar kapsamında toplam 40 bin ton asfalt dökülecek. Başkan Olgun Atila, hedeflerinin; Büyükşehir Belediyesi'nin de yaptığı çalışmalarla birlikte Bornova'da hiç sorunlu yol bırakmamak olduğunu söyledi.

 mus_olgun-atila-asfaltlama.jpg

Bornova Belediyesi, 2018 yılı yaz sezonu asfaltlama çalışmalarına başladı. Eylül Ayı'na kadar hem yıpranan ve ömrünü tamamlayan asfalt yollar kazınarak yenilenecek, hem de yeni imar alanlarının yollarını asfaltlanacak. Bu süreçte ilçenin dört bir yanında toplam 40 bin ton yani 116 bin 829 metrekare asfalt dökülecek.

İçme suyu hattı çalışmalarının yapıldığı ve yapılacağı yollardaki asfaltlama çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Bornova Belediyesi'nin yama ve tadilat çalışmaları da her zaman olduğu gibi bu süreçte de devam edecek.

Hedef sorunlu yol kalmaması

Yaşam standartlarını yükseltmek için fiziki yatırım ve çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Başkan Atila, "Bornova, her geçen gün değişen, büyüyen ve gelişen bir ilçe. Bu yüzden yol çalışmaları çok önemli. Asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Yaz boyunca ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yollara İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte toplam 40 bin ton asfalt dökeceğiz. Yapacağımız çalışmalarla Bornova'da sorunlu yol kalmamasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.