Bornova TV, Bornovalıların gözü-kulağı oldu

Bornova TV, Bornovalıların gözü-kulağı oldu

29 Ekim’de yayın hayatına başlayan Bornova TV, Bornovalıların gözü-kulağı oluyor.

Bornova Belediyesi’nin, İzmir’de bir ilk olarak hayata geçirdiği Bornova TV, 29 Ekim’de başlayan yayınları ile Bornovalıların gözü-kulağı oldu. www.bornovatv.com adresi ve facebook.com/bornovatv üzerinden izlenebilen Televizyon, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. 


Bornova Belediyesi’nin, yerel yönetim olarak İzmir’de bir ilk olarak hayata geçirdiği Bornova TV, 29 Ekim’de başlayan yayınları ile Bornovalıların gözü-kulağı oldu. Canlı ve bant yayınlarla kentin tanıtıldığı, önemli etkinliklerin ekrana taşındığı, özel konukların Bornovalıların karşısına çıktığı Bornova TV, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. www.bornovatv.com adresi ile birlikte facebook.com/bornovatv üzerinden izlenebildiği deneyimli isimler program yapıyor.
 

Başkan Atila, usta gazetecilerle buluşuyor
 

Başkan Olgun Atila, “Başkan Özel” programında deneyimli gazetecilerle buluşuyor. Ata Anı Evi’ndeki ilk programda 3.5 yıllık hizmet döneminde hayata geçirdiği proje, çalışma ve hizmetleri anlatan Başkan Atila, önümüzdeki günlerde sürpriz isimlerin karşısına çıkacak.


Deneyimleri ile ekrana renk katıyorlar


Bornovalı Tarihçi Altan Altın’ın “Tarih Sayfalarında Bornova” programı ile Bornova Kulüpler Birliği Eski Başkanı, Spor Yazarı İbrahim Aktaş’ın sunduğu “Gündem Spor” ile Bornova’nın ilk kadın muhtarı olan Canan Güler’in her hafta bir konuğu ağırladığı “Muhtarın Sesi” programı, Bornova TV’nin diğer prestij programları arasında yer alıyor. 


Haber onların işi


İki haftada bir yayınlanan bu programların yanısıra canlı olarak ekrana gelen kuşak programlar da büyük ilgi görüyor. Bornovalılar, Usta Gazateci Süleyman Sağat’in hazırlayıp, sunduğu “Bornova’dan Haberler” programı güne “merhaba” diyor. Deneyimli televizyoncu Gülbin Öztürk ise Gündem “Bornova” programında konukları ile birlikte Pazartesi ve Perşembe günleri izleyici karşısına çıkıyor.


Ayrıca Bornova ve Bornova Belediyesi’nin yatırım ve hizmetleri ile kenti tanıtan filmler de Bornova TV’den takip edilebiliyor. Önümüzdeki günlerde sağlık, gençlik ve eğitim gibi konularda hazırlıkları devam eden programlar da Bornova TV ekranında olacak. Bornova takımlarının önemli maçlarının canlı olarak yayınlanması için de hazırlıklar sürüyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.