Bornova'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanacak

Bornova'da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlanacak

Bornova Belediyesi bu yıl da Bornovalılar için coşkuyla kutlanacak bir 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na hazırlık yapıyor

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Bornovalıları coşkulu etkinliklerde buluşturacak. 19 Mayıs coşkusu yarın saat 20.30’daki kortej yürüyüşü ile başlayacak. İş Bankası Viyadük Altı’ndan başlayacak yürüyüşün tamamlanacağı Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21.00’de ‘Model’ konseri başlayacak. Bu arada Bornova Belediyesi 19 Mayıs öncesinde binlerce vatandaşa Türk Bayrağı dağıttı.

Bornova Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda vatandaşları çeşitli etkinliklerde bir araya getirecek.19 Mayıs coşkusunu yaşatmak için binlerce Türk Bayrağı dağıtan Bornova Belediyesi, sevilen müzik grubu Model’i vatandaşlarla buluşturacak.

Bornova'da 2

Yarın(19 Mayıs Perşembe) 20.30’da İş Bankası Viyadük Altı’ndan başlayıp Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak kortej yürüyüşü yapılacak. Mustafa Kemal Caddesi’ni her yıl Türk Bayraklarıyla adeta kırmızı beyaza boyayan yürüyüşün ardından saat 21.00’de ‘Model’ konseri başlayacak. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki ücretsiz konser 19 Mayıs coşkusuna sahne olacak.

Bugün bağımsız bir ülkede yaşamımızı Atatürk ve arkadaşlarına borçlu olduğumuzu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “19 Mayıs ülkemiz için çok önemli bir gün. Kurtuluş Savaşımızın başladığı gün. Atamızın gençlik bayramı olarak ilan ettiği bugünü Bornovamızda anlamına uygun şekilde kutlayacağız. Öncelikle tüm yurttaşlarımızı ev ya da işyerlerine bayrak asmaya çağırıyorum. Ayrıca kortej yürüyüşümüze ve konserimize tüm İzmirliler davetlidir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.