Bornova’da ‘2021’e Açılan Kapı’

Bornova’da ‘2021’e Açılan Kapı’

Bornova Belediyesi yeni yıl için düzenlediği özel bir etkinlikle vatandaşların 2021 yılı dileklerini öğrendi.

‘2021’e Açılan Kapı’ adıyla hazırlanan organizasyonda, belediye tarafından özel olarak tasarlanan kutusunun içine giren Bornovalılar yeni yıl için 3 dilekte bulundu. Başkan İduğ’da 2021’e açılan kapıdan girerek Koronavirüs salgınının bitmesini diledi. 

Yaşanan pandemi dolayısıyla uygulanan kısıtlamalar vatandaşların moralini bozarken, Bornova Belediyesi morallerini düzeltecek bir etkinlik gerçekleştirdi. 2021 yılında Bornovalıların isteklerini ve beklentilerini öğrenmek adına tasarlanan özel bir kutu sayesinde vatandaşlar belediyeden dilekte bulundu. Kutunun içine giren her vatandaş 3 dilekte bulunarak düğmeye bastı. Çıkan polaroid fotoğraflarıyla yaşadıkları an ölümsüzleştirirken, dilekleri de videoya kaydedildi. 

brn_0662.jpg

Başkan İduğ, “2021’de dede olacağım”

Özellikle gençlerin yoğun olduğu Küçükpark’ta yapılan ve 2 gün süren 2021’e Açılan Kapı organizasyonuna Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’da katıldı. Kutunun içine giren Başkan İduğ, 2021 yılının koronavirüsten arınmış bir yıl olmasını dileyerek, “İnsanların annelerine, torunlarına yani tüm sevdiklerine sarılabileceği , huzurlu bir yıl diliyoruz. 2021 yılının Mart ayında ben de  ilk kez dede olacağım. Torunuma camdan bakan değil, kucaklayan bir dede olmak istiyorum”dedi. 

brn_0684.jpg

Maskesiz dünya

Pandemi nedeniyle sosyal hayatlarında kısıtlamalar yaşayan vatandaşların dilekleri maskesiz, özgür yaşayabilecekleri bir dünya olurken, koronavirüsün 2021 yılında bitmesini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.