Bornova’da 29 Ekim’in coşkusu yaşatılacak

Bornova’da 29 Ekim’in coşkusu yaşatılacak

Cumhuriyetin ilanının 98. Yılı Bornova’da coşkuyla kutlanacak. Bornova Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu fener alayı ve müzik ziyafeti ile yaşatacak.

Bugün saat 13:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumu ile başlayacak olan törenler akşam Bornova -Bayraklı sınırındaki Haşim İşcan Caddesi ile Mustafa Kemal Caddesi kavşağında saat 20.00’da Fener alayı ve kortej geçişi ile devam edecek. Mustafa Kemal Caddesi ve Süvari Caddesi’nde ilerleyecek olan kortej, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Geçiş güzergahının Ayyıldızlı bayrağımızın renklerine boyanacağı tören, Bornovalıların katılımına açık olacak. Sosyal mesafe kuralarına uygun şekilde yapılacak olan yürüyüşte katılımcılar maskeli şekilde yer alacak. Bornovalılar, Bornova Belediyesi’nin dağıttığı bayraklarla Bornova Belediye Bandosu’nun çalacağı zafer şarkıları ve marşlarını hep bir ağızdan söyleyecek.

4096-2734-max-4.jpg

Cumhuriyet Maydanı’nda son bulacak olan yürüyüşün ardından Türk elektronik müziğin önde gelen isimlerinden DJ Mahmut Orhan, performansıyla Bornovalılara müzik ziyafeti sunacak. 29 Ekim Cuma günü ise saat 10:00’da Bornova Şehir Stadında resmi törenler gerçekleşecek.

1564-1044-max.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.