Bornova'da Altyapı yatırımları sonuçlarını veriyor

Bornova'da Altyapı yatırımları sonuçlarını veriyor

Bornova Belediyespor  4 branşta ve çeşitli yaş kategorilerinde zirvede

Bornova Belediyespor,  öncelikli olarak spora yeni isimler kazandırmak amacıyla futbol, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında spor okulları ile faaliyet gösteriyor. Bunun yanında Belediyespor  liglerde elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Futbol A Takımı, 12 maçta aldığı 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ve topladığı 27 puanla ile ilk sırada yer alıyor.  Bornova Belediyespor’un Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücedele eden takımı da yenilgisiz lider durumda. Futbol ve basketbolun yanısıra kızlar kategorilerinde yer alan voleybol ve hentbol takımları da çeşitli yaş gruplarındaki mücadeleleriyle büyük takdir topluyor. Öncelikli hedeflerinin geleceğin sporcularını yetiştirmek ve mümkün olduğunca daha çok vatandaşa spor yaptırmak olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporcular, antrenörlerimiz ve kulüp yöneticilerimizin özverili çalışmalarıyla gelen başarılar bizi gururlandırıyor. Yaptığımız yatırımların boşa gitmediğini gösteriyor” dedi.

Futbol takımları zirveye oynuyor

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Futbol A Takımı, 12 maçta aldığı 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ve topladığı 27 puanla ile ilk sırada yer alıyor. U19 1. Amatör Lig 3. grupta 3 maça çıkan yeşil-beyazlı gençler, 2 galibiyet 1 beraberlikle puan basamağının ikinci sırasında. Bornova Belediyespor bu grupta lider Bornova 1881 ve Bornova Gençlik ile aynı puana sahip. 11 galibiyet 3 yenilgisi bulunan U17 takımı ise sekiz takımının yer aldığı 4. grupta lider Pınargücü’nü takip ediyor.

Basketbol takımı 8’de 8 yaptı

Bornova Belediyespor’un Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücedele eden takımı da yenilgisiz lider durumda. Yedi takımın yer aldığı 5. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı ekip, 8 maçta 8 galibiyet elde etti. A takımı gibi U16 basketbol takımı da yenilgisiz olarak mücedele ediyor. Basketbol U18 takımı ise sadece bir yenilgi aldığı ligde 2. sırada yer alıyor.

Küçük kızlar voleybolda yenilgisiz

Kızlar kategorilerinde mücedele eden voleybol ve hentbol takımları da başarıyla büyük takdir topluyor. Küçük Kızlar oynadığı beş maçı da kazandı. Aldığı 12 sete karşılık 3 set verdi. Yıldız Kızlar ise voleybolde ekol olan Arkasspor ve Karşıyaka’nın yer aldığı grupta 3. sırada.

Hentbol küçük kız takımı yine iddialı

Hentbol kız takımları ise gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde parkede yer alıyor. Özellikle geçtiğimiz yıl Türkiye üçüncüsü olan küçük kız takımı yine çok iddialı. Kendilerinden daha büyüklere karşı verdikleri mücedelede büyük başarı elde yeşil-beyazlı kızlar çıtayı daha da yükseltirken ilk maçlarından galibiyetle ayrıldı.

Sporcularımız göğsümüzü kabartıyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve güzel ahlaklısını severim” sözünü ilke edindiklerini söyledi. Öncelikli hedeflerin geleceğinin sporcularını yetiştirmek ve mümkün olduğunca daha çok vatandaşa spor yaptırmak olduğunu söyleyen Başkan Atila, “Sporcular, antrenörlerimiz ve kulüp yöneticilerimizin özverili çalışmalarıyla gelen başarılar göğsümüzü kabartıyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.