Bornova'da Anlamlı Gece

Bornova'da Anlamlı Gece

Bornova Belediyesi ve Türk Kızılayı'nın Bornova Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katkıda bulunanlar iftarda bir araya geldi.

Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile birlikte Ramazan Ayı boyunca her gün düzenlediği iftar yemeklerine katkıda bulunanlar Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde bir araya geldi. Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı ile birlikte düzenlediği gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Anlamlı gecede  Bornova Belediyesi’nde 1970’li yıllarda Başkan olarak görev yapan Naşit Kılıç, 1970’li yılların sonu ile 2004-2009 yılları arasında görev yapan Sırrı Aydoğan ve 2014 yılında seçilerek göreve gelen Olgun Atila da bir araya geldi.
 
Bornova Belediyesi’nin organizasyonu ile Ramazan Ayı’nda Bornova’da birlik, beraberlik ve dayanışma sayesinde iftar sofraları bereketlendi. Bornova Belediyesi ile Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin işbirliği ile bir ay boyunca her gün başka mahallede iftar sofrası kuruldu. Bu sofralara hayırseverler de katkıda bulundu.
 
Yeşilova Ziyaretçi Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinde katkıda bulunanlar bir araya geldi. İftar yemeğine; İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, Bornova’nın eski Belediye Başkanlarından Naşit Kılıç sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve belediye bürokratları katıldı.


Anlamlı gecede  Bornova’nın üç kuşak belediye başkanı da biraya geldi. Bornova Belediyesi’nde 1970’li yıllarda Başkan olarak görev yapan Naşit Kılıç, 1970’li yılların sonu ile 2004-2009 yılları arasında görev yapan Sırrı Aydoğan ve 2014 yılında seçilerek göreve gelen Olgun Atila buluştu.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bornova Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen dayanışma ruhunun örnek bir davranış olduğunu belirterek emeği geçen herkesi kutladı.
Ramazan Ayı’nın Bornova’da birlik ve beraberlik ruhu içinde geçtiğini hatırlatan Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, başta Bornova Belediyesi olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
 
Başkan tüm sorunlarımızı çözüyor
 
Bornova Belediyesi’nin pek çok önemli ve güzel projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu şöyle konuştu: “Biz Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’dan razıyız. Esnaf camiasının isteklerine hiç olumsuz cevap vermedi. Tüm sorunlarımızı çözdü. Pek çok proje üretiyor. Biz de bu projelerde yer almaya çalışıyoruz. Başkan Atila, ‘Bornova Bizim evimiz’ diyor. Bornova Bizim de evimiz.”
Bornova Belediyesi ile 2.5 yıldır pek çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, “Bornova Belediyesi ile yaptığımız projeler tabana yayılıyor. Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile uyumlu çalışması meyvelerini veriyor. Ben iftar sofralarımız için katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bu güzel gecede ülkemizde ve dünyada barış için dua ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Belediyemiz 135 yıllık köklü bir yerel yönetim kurumu. Bugün burada ben hayatta yokken belediye başkanlığı yapan Naşit Kılıç gibi Sırrı Aydoğan gibi büyüklerim var. Onların yanında olmak benim için büyük onur. Biz bu bayrak yarışında aldığımız emaneti daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bornovamızda hizmet çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyoruz. Problemleri birlikte azaltıyoruz, güzellikleri paylaşarak arttırıyoruz. Türk Kızılayı Bornova Şubesi’ne ve bize katkı sağlayan gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.