Bornova’da asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Bornova’da asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Asfalt Üretim Tesisi kuran Bornova Belediyesi, büyük bir hızla Bornova’nın yollarını yeniliyor

Hafta için ilçenin farklı noktalarında çalışan ekipler, hafta sonları da sanayi siteleri gibi hafta içi yoğun çalışan yerlerde bulunan yollarda yama ve serim çalışmaları gerçekleştiriyor. 3. Sanayi sitesi içinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “İlçemizde yol sorunu kalmayacak demiştik, bunu gerçekleştirmek için de tüm ekibimizle birlikte 7 gün hizmet veriyoruz” dedi.

Belediyeye kazandırdıkları Asfalt Üretim Tesisi sayesinde sadece serim değil, yama çalışmaları da yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “İhtiyaç olan her noktayı belirliyor ve asfaltlama yapıyoruz. Ama bazı noktalarda alt yapı ile ilgili sorunlar olduğu için önce alt yapı çalışmasının tamamlanmasını bekleyeceğiz. Planımızı yaptık, adım adım ilerliyoruz. Hedefimiz yıl sonuna kadar 100 bin ton asfalt dökmek. Bu hafta Yeşilova bölgesinde asfaltlama çalışması yapacak, hafta sonuna da bir başka sanayi sitemizde olacağız. Hafta içinde yoğun çalışma olan sanayi sitelerinde yama ve serim çalışmalarını esnafın da işine engel olmamak için Pazar günü yapıyoruz. Sırayla geliyoruz, girilmedik sokak kalmayacak” dedi

dsc-1753.jpg

Esnaftan asfalt teşekkür

Asfaltlama çalışmasının 3. Sanayi Sitesi’nde işletmesi bulunan Bornova Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkan Vekili Gazi Polat, “Sanayi Sitleri hafta içi yoğun çalışan yerler. 3. Sanayi Sitemizin içinde olan yollarımızda uzun zamandır bozuktu. Bu konuya el atan Başkanımız Mustafa İduğ’a çok teşekkür ederiz. Özellikle de çalışmaların sitemizin kapalı olduğu Pazar günü yapılması bizi memnun etti” diye konuştu.

dsc-1759.jpg

Bornova’da yaşayan taksi şoförü Mehmet Emin Yalçın ise, “Bir şoför olarak sürekli yollardayız. İlçemizde bazı yerlerde maalesef yollarımızın durumu kötüydü. Asfalt Üretim Tesisi kurarak bu konuda çalışma başlatan Başkanımız Mustafa İduğ’a ve belediyemize çok teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.