Bornova'da aşure etkinliği Gökdere Mahallesi'nde

Bornova'da aşure etkinliği Gökdere Mahallesi'nde

Başkan İduğ, Muharrem ayı öncesinde alevi kültür derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Muharrem ayı öncesinde Alevi Kültür derneklerinin temsilcileriyle buluştu. Bornova Belediyesi'nin Gökdere Mahallesi'nde düzenleyeceği Aşure Etkinliği'nin tarihi, derneklerin diğer etkinlikleriyle çakışmayacak şekilde belirlendi. Her yıl büyük ilgi gören Aşure etkinliği 22 Eylül Pazar günü 11.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.

_brn8589.jpg

Alevi kültür derneklerinin temsilcilerinin Muharrem ayında yapacakları aşure etkinlikleriyle ilgili taleplerinin de alındığı toplantıda Başkan İduğ, derneklerin genel çalışmalarıyla ilgili görüş, istek ve önerilerini de dinledi.

_brn8567.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Muharrem ayının ruhuna uygun bir şekilde yaşanabilmesi için üzerlerine düşenleri yapacaklarını belirterek, "Hem Muharrem ayında derneklerimiz tarafından verilecek yemeklerin ve etkinliklerin planlanmasında hem de Bornova Belediyesi olarak yapacağımız aşure etkinliğinin planlanmasında fikir alışverişi içinde olmaktan büyük bir memnuniyet duydum. Bornova'da hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın kardeşçe yaşaması en büyük dileğim" dedi.

_brn8625-w3000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.