Bornova'da Belediye hizmetlerine kolay ulaşım

Bornova'da Belediye hizmetlerine kolay ulaşım

Bornova Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi’nde yedi ay önce hizmete açtığı Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi, ilçenin en gözde sosyal tesislerinden biri oldu.

Nikah ve vergi ödeme işlemlerinin de yapıldığı Merkez, kısa sürede pek çok önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çok amaçlı kültür merkezlerininin vatandaşlara hizmet götürme anlamında büyük önem taşıdığını söyledi.


Atatürk Mahallesi’nde 3 Haziran 2017 tarihinde hizmete açılan Bornova Belediyesi Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi, ilçenin en gözde sosyal tesislerinden biri haline geldi. 1600 metrekarelik alanda, eşsiz İzmir manzarası ile nikah ve düğün törenlerine ayrı bir güzellik katan Kültür Merkezi, açıldığın bu yana geçen yedi aylık süreçte seminer, panel ve özel toplantılar için de önemli bir tercih oldu. Bornova Belediyesi, 350 ve 280 kişilik iki çok amaçlı salonu bulanan mekanda, ortak akıl buluşmalarından kadın matinelerine ve çocuk kulübü faaliyetlerine kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bornova Belediyesi’nin yeni açacağı Türk Sanat Müziği Korosu da çalışmalarını burada sürdürecek.
 

Nikah ve gelir memuru
 

Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi içerisinde açılan birimler bölgede yaşayan vatandaşların Belediye ile ilgili pek çok işlemini yapmasını da kolaylaştırdı. Sürekli olarak bir nikah memuru ile gelir memurunun görev yaptığı merkezde hem nikah, hem de vergi ödeme işlemleri yapılıyor. Kısa bir süre önce hizmete giren vezne, mesai saatleri içerisinde hizmet veriyor.
 

Vatandaşlarımıza daha yakın oluyoruz
 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çok amaçlı kültür merkezlerininin vatandaşlara hizmet götürme anlamında büylük önem taşıdığı belirterek, “İlçemizin dört bir yanına kültür merkezleri yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bu merkezler sayesinde belediye hizmetlerimiz vatandaşlarımıza daha kolay ulaşıyor. Biz onlara daha yakın oluyoruz. Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezimizi de kısa sürede çok etkin bir şekilde kullanmaya başladık. Tek amacımız Bornovalıların daha iyi hizmet alması” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.