Bornova'da Dyned şenliğinin ödülleri dağıtıldı

Bornova'da Dyned şenliğinin ödülleri dağıtıldı

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaokullarda başlattığı Dyned şenliklerinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

İlçedeki ortaokullar arası şenliğin birincisi, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 5/B sınıfından Kaan Omurtak olurken, aynı okulun 5/A sınıfı öğrencisi Nil Dora Biçer ise 4. Oldu. Öğrenciler hediyelerini keyifle alırken, velileri ve öğretmenleri de onların başarıları ile gururlandı.


Öğrencilerin İngilizceyi yaşayarak konuşmasını sağlamak amacıyla Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı Dyned Şenliklerinde ilk ödüller verildi.

dyned.jpg

İlçe genelinde yapılan şenlikte Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencisi Kaan Omurtak, şenliğin 5. Sınıflar arası birincisi seçildi. Yabancı dil eğitimini geliştirmek amacıyla başlatılan şenlikte, bilgisayar destekli programı, mikrofonu en çok kullanan ve eğitimi sonuna kadar sürdürdüğü için en çok puanı alan Kaan Omurtak’a ödül olarak IPad verildi. Aynı okuldan şenliğe katılan 5/A sınıfı öğrencisi Nil Dora Biçer’e ise şenlikte 4. olması nedeniyle D&R mağazalarından 150 TL’lik hediye çeki verildi. Öğrencilerin başarısı velileri ve öğretmenleri ise gururlandırdı.

Öğrencilere hediyelerini ise, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu verdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.