Bornova’da en güzel balkon ve bahçe seçilecek

Bornova’da en güzel balkon ve bahçe seçilecek

Bornova Belediyesi’nin “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması”nın başvuru süresi 26 Mayıs 2017’da doluyor.

Bornova Belediyesi’nin “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması”nın başvuru süresi 26 Mayıs 2017’da doluyor. Birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altın hediye edilecek yarışmaya katılmak isteyenler Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne başvurabilecek.

Bornova Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması”nda başvuru süresi 26 Mayıs 2017’de doluyor. Çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak ve kent içerisinde doğanın yaşamasını sağlamak amacıyla düzenlenen Yarışma’ya Bornova İlçesi sınırlarında oturan ve dileyen herkes katılabilecek.

En güzel balkon ya da en güzel bahçe ödülünü almak isteyenler yarışma şartnamesini ve başvuru formunu www.bornova.bel.tradresinden ya da Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden edinebilecek. Yarışmacılar, değerlendirilecek balkon veya bahçenin en az 5 farklı noktasından alınacak renkli fotoğraflar ile birlikte başvuruda bulunabilecek. Başvuru formu ve fotoğraflar CD ortamına yüklenmiş olarak veya A3 boyutunda renkli baskısı alınmış şekilde elden teslim edilecek.

Jüri değerlendirmesinde balkon ve bahçe kategorilerinde ayrı ayrı birinci, ikinci ve üçüncüler belirlenecek, birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüle de çeyrek altın ödül olarak verilecek.

YARIŞMAYA KATILIM BELGELERİNİN TESLİM EDİLECEĞİ ADRES VE TELEFON: Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Ergene Mah. 2 Sok. No:7 Kat:5 Belediye Hizmet Binası Bornova/İZMİR

Telefon: 999 29 29 / 2204-2208

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.