Bornova'da Eski ve Yeni Muhtarlar Buluştu

Bornova'da Eski ve Yeni Muhtarlar Buluştu

Bornova'ya hizmet yolunda örnek dayanışma.

Bornova’nın eski  ve yeni muhtarları biraraya geldi. Örnek bir dayanışmanın sergilendiği buluşmada, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da muhtarların yanında oldu. Hizmet yolunda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Başkan Atila, “Bizler aynı işi yapıyoruz ve birbirimizi tamamlıyoruz. Bu nedenle birarada olmamız çok önemli” diye konuştu.

Bornovalı eski  ve yeni muhtarlar biraraya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katılımı ile samimi bir ortamda gerçekleşen toplatıda, örnek bir dayanışma sergilendi. Eski ve yeni muhtarların birbirleri ile kaynaştığı buluşmada önemli mesajlar verildi.

76147323-d852-4910-8be3-b3b1dc2c7288

Muhtarın eskisi yenisi olmaz

Hizmet yolunda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Muhtarların eskisi yenisi olmaz. Muhtar muhtardır ve hepsi bizim için çok değerlidir. Aynı şey belediye başkanları için de geçerli. Böylesi görevlere seçilmek, kentimize hizmet etmek hepimiz için bir onur. Bizler aynı işi yapıyoruz ve birbirimizi tamamlıyoruz. Burada bir arada olabilmemiz kentimize daha iyi hizmet edebilmemiz açısından çok önemli” diye konuştu.

Çok güzel bir birliktelik

Muhtarlar adına söz alarak duygularını ifade eden Merkez Mahallesi Eski Muhtarı Ali Sait Arslan, “Bu çok güzel bir birliktelik. Biz görevimizi başka arkadaşlarımıza devretsek de birarada olmak çok güzel. Bu anlamda bizleri buluşturan ve yanımızda olan Başkanımız Olgun Atila’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.