Bornova’da esnafa 24 saat hizmet

Bornova’da esnafa 24 saat hizmet

Başkan Atila esnaf odası başkan ve yöneticileri ile Dökümcüler Odası’nda buluştu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Ortak Akıl” buluşmaları kapsamında 7 esnaf odası Başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.  Işıkkent’deki Dökümcüler Sitesi içindeki İzmir Dökümcüler Odası’nda yapılan toplantıda Başkan Atila proje ve hizmetleri anlattı. Görüş, öneri ve istekleri dinledi. Esnaf temsilcileri de Bornova Belediyesi’nden 24 saat hizmet aldıklarını belirterek Başkan Atila ve ekibine teşekkür etti.

Tüm kesimlerin görüş, öneri ve istekleri doğrultusunda proje ve hizmetlerin şekillendiği Bornova Belediyesi’nde ortak akıl buluşmaları devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila bu kapsamda 7 esnaf odası Başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi. Dökümcüler Sitesi içinde İzmir Dökümcüler Odası Binası’nda yapılan toplantıda Başkan Atila proje ve hizmetleri anlattı. Esnaf temsilcileri de görüş, öneri ve isteklerini iletti, yapılan hizmetlere teşekkür etti.

Çalışan, üreten tüm esnafın önünü açmak, yardımcı olmak için toplantılar yaptıklarını vurgulayan Başkan Atila, “Bu hizmet toplantılarımız, huzur, barış ve bereketi arttırıyor. Sıkıntılarımıza, yerinde birlikte çözüm üretiyoruz.  Biz, eğitim, kültür ve sporda öncü olmak istiyoruz ve bunun için projeler üretiyoruz. Bu noktada esnaf odalarımızın katkısı çok büyük. Bu kentte üretimin ve moral değerlerin arttığı, bereketin en üst düzeye çıktığı bir ortamı sağlamaya çalışıyoruz”  dedi.

Esnafın taleplerini karşılanıyor

İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü de Bornova Belediyesi’nin her türlü taleplerini karşıladığını belirterek, “Başkan Atila ve ekibine teşekkür ediyoruz. Belediye tüm birimleriyle yanımızda. Bir lafımızı ikiletmiyor” diye konuştu.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata da Bornova Belediyesi’nden 24 saat hizmet aldıklarını belirterek “Ne zaman gitsek, ya da arasak Başkan Olgun Atila ile görüşüyoruz. Belediye tüm birimleriyle yanımızda bir lafızıSetimizin içinden yapılan yol için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisi de bir esnaf çocuğu olan Başkan Atila’nın bir esnaf dostu olduğunu belirten Bornova Tamirciler Odası Bülent İşçi şöyle konuştu: “Başkan Atila bizim derdimizden anlıyor. Aynı lisanı konuşuyoruz. Kapısı 24 saat açık. Çok rahat bir şekilde derdimizi anlatabiliyoruz. Gerekli hizmetleri alıyoruz. Ne işimiz varsa çözülüyor. Ne zaman arasak bize dönüyor. Teşekkür ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.