Bornova'da hobi kursları yazın da devam ediyor

Bornova'da hobi kursları yazın da devam ediyor

Hobi ve beceri edindirme kursları yaz döneminde de büyük ilgi görüyor.

Bornova Belediyesi’nin 7’den 70’e tüm vatandaşlar için açtığı hobi ve beceri edindirme kursları yaz döneminde de büyük ilgi görüyor. Kurslara katılan Bornovalılar hem keyifli vakit geçiriyor hem de yeteneklerini geliştiriliyor. Bu arada kış dönemi kursları için kayıtlar 20 Eylül’de başlayacak. 10 Ekim’de başlaması planlanan 20 farklı kurs Temmuz ayına kadar sürecek. Kurslara katılımın yoğun olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatandaşlarımız 12 ay boyunca belediyemizin kurslarından mutlaka yararlanmalı” dedi

Bornova Belediyesi vatandaşların yaz tatillerini değerlendirmeleri için 7 merkezde hobi ve beceri edindirme kursları açtı. Temmuz ayında başlayan bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, çocuk korosu, latin dansları, bale, halk oyunları, zumba, seramik, resim, satranç, el sanatları, takı tasarım, fotoğrafçılık, Türk Sanat Müziği kurslarında eğitimler devam ediyor. Başta çocuklar olmak üzere her yaştan Bornovalı bu kurslarda yaz aylarını değerlendiriyor.

Bornova Belediyesi kış dönemi kursları için de şimdiden hazırlıklara başladı. 20 dalda açılacak kurslar için başvurular 4 Ekim’e kadar yapılabilecek. Kurslar ise 10 Ekim’de başlayacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgi alanlarına göre çeşitli kurslar açtıklarını belirterek, “Yaz kurslarımız çok eğlenceli geçiyor. Tüm hemşehrilerimizi kış kurslarımızdan da yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

Vatandaşlar, 0 232 999 29 29 numaralı Bornova Belediyesi’nin santral numarasını arayarak kurslar hakkında bilgi alabilecekler. Kurs verilen birimlerin dahili numaraları şöyle: Bornova Merkez (Dahili: 5806), Altındağ Kültür Merkezi (Dahili: 3906), Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri (Dahili: 4700), Naldöken Kültür Merkezi (Dahili: 3404), Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi (Dahili 3300-3301). Engelsiz Yaşam Merkezi (Dahili: 5806), Cumhuriyet Evi’nde verilecek kurslar için 0 232 373 41 74 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.