Bornova’da ibadethaneler özenle temizleniyor

Bornova’da ibadethaneler özenle temizleniyor

Bornova'daki ibadethaneleri düzenli olarak temizleyen belediye ekipleri, çalışmalarını yılın bütün aylarında hız kesmeden sürdürüyor.

Bornova Belediyesi ilçedeki kutsal mekanları düzenli olarak temizliyor. Özellikle dini günler öncesinden çalışmalarını yoğunlaştıran Bornova Belediyesi, talep doğrultusundaki çalışmalarını yılın bütün aylarında aralıksız sürdürüyor.

Sınırları içinde bulunan 106 cami, 2 cemevi ve 1 kilisenin düzenli olarak temizlenmesi sayesinde Bornovalılar daha temiz bir ortamda ibadet etmenin huzurunu yaşıyor. Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle vatandaşların ibadetlerini yaparken alınlarını koyduğu halıların temizliğine büyük önem veriyor. Halı yıkama makinesiyle hijyenik bir ortam sağlanıyor. Bunun yanında pencere ile sütunların temizliği, merdivenlerin ve ayakkabılıkların temizliği de büyük bir titizlikle yapılıyor.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, insanların bir araya geldikleri kutsal mekanların temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, “İbadethanelerimizi sadece dini bayram ve dini günler öncesinde değil düzenli olarak bütün bir yıl boyunca temizliyoruz” dedi.

dsc-5685.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.